Østre Aker vei 206 F, 0975 Oslo

22 64 24 10

nettside@bergsauto.no

Kundeservice: 10:00 – 20:00 (Man-Fre)

Kundeservice: 08:00 – 20:00 | Verksted: 10:00 – 17:00(Man-Fre)
Telefon 22 64 24 10
Østre Aker vei 206 F, 0975 Oslo

Om oss

Girkasse service, automat service, overhaling av girkasse

Historie Siden 1987

Bergs Automatservice AS ble grunnlagt i 1987 av Arne Berg, en anerkjent tekniker og ekspert på Mercedes Benz automatgirkasser. Med over 35 års erfaring innen reparasjon av Mercedes Benz-biler, hadde Arne Berg allerede oppnådd en sterk posisjon som etterspurt verksmester i Oslo.

Bergs Automatservice AS har bygget opp et godt omdømme og en stadig voksende kundebase, inkludert store kunder som Oslo og Bærum Taxi. Etter at Arne Berg gikk av med pensjon i år 2000, tok Kenneth Lauritzen over som leder.

Som en spesialist og automatkassedoktor i egen rett, har Kenneth raskt utviklet seg og bidratt til bedriftens vekst. I dag er Bergs Automatservice AS et autorisert verksted for alle bilmerker, med en klar satsing på vedlikehold og bilhold.

Som det foretrukne verkstedet for Mercedes Benz i Norge, tilbyr vi høy kompetanse og profesjonalitet i alt vi gjør. Hos Bergs Automatservice AS kan du stole på oss for både reparasjoner og vedlikehold, samt å ivareta din bil på best mulig måte. Kontakt oss for en prisgunstig og pålitelig tjeneste.

Oppdrags erklæring

Vi ønsker å kontinuerlig utvikle teamet. Lære opp nye mekanikere og å videreføre det vi kan best.

Vi skal levere med høyest mulig kundetilfredshet ved å tilby kompetanse, erfaring og et pålitelig verksted.

Visjon

Vi ønsker å beholde det omdømme vi har opparbeidet oss, som en ledende aktør innen automatservice og reparasjoner av Mercedes Benz automatgirkasser.

Våre verdier
  • Vi er et team
  • Vi lytter til kundene
  • Pålitelighet
  • Problemløsere
Hvorfor oss?

Hvorfor velge oss?

Vi er et uavhengig verksted med lang fartstid i bilbransjen. Vi er norges ledende verksted innen reparasjoner og overhaling av Mercedes Benz automatgirkasser. Vi kan Mercedes, men reparerer alle typer bilmerker.

Bestill time
Kundene er det vi lever av:

Tilliten fra kundene våre er viktig. Derfor er vi en prosess med omfattende omstilling der vi ønsker å forbedre oss ved å være mer tilgjengelig der kundene er. På nett, mobil og i dialog med kundene. Vi har en visjon om høy servicegrad, derfor digitaliserer vi løsninger for å imøtekomme disse kravene.

Konkurranse dyktige priser:

Å bruke ett frittstående verksted skal være rimeligere enn å bruke et merkeverksted uten at det skal gå utover kvaliteten. Konkurransedyktige priser er noe vi anser som viktig i vår forretningsmodell. Berg`s skal derfor kunne tilby mest mulig som ett komplett produkt for minst mulig pris.

Vi bruker kun reservedeler med original kvalitet:

Det skal gi en viss trygghet å levere inn bil for reparasjon hos oss. Derfor garanterer vi forsvarlig drift ved å blant annet vektlegge at vi gir OEM/OES garanti på bildeler og reservedeler

Service

Problemer med bilen, eller bare inn for en sjekk? Vi gjør både reparasjoner og service.

Kontakt oss!

22 64 24 10