Østre Aker vei 206 F, 0975 Oslo

22 64 24 10

nettside@bergsauto.no

Man-Fre: 08:00 – 16:00  

Mandag-Fredag 08:00 - 16:00
Telefon 22 64 24 10
Østre Aker vei 206 F, 0975 Oslo

Om oss

Girkasse service, automat service, overhaling av girkasse

Historie Siden 1987

Allerede i 1987 var hjulene i gang av vår mann og teknisk geni Arne Berg, også omtalt som “doktor” på Mercedes Benz automatgirkasser. Denne mannen hadde allerede da skrudd Mercedes Benz i 35 år.  Ikke bare var han en etterspurt skikkelse blant de store og kjente verkstedene i Oslo som verksmester, men også da reparert Mercedes siden de kom på midten av sekstitallet.

Det hele begynte med et lite lokale på Løren i Oslo, ett godt omdømme og en ekte lidenskap for bil. På svært kort tid var allerede dagene hektisk preget og kalenderen fullbooket, med blant annet Oslo og Bærum Taxi. Som på den tiden var en av de største kundene man kunne ha i porteføljen. 

Eventyret fortsatte videre etter at Arne bestemte seg for å gå inn i pensjonistenes rekker i år 2000. Både erfaringen, kompetansen, lidenskapen og drømmen ble holdt innad i bedriften. Neste mann i rekken som Bergs arvtager Kenneth Lauritzen etablerte Bergs automatservice AS i 2001.

Kenneth ble en del av en ekstremt bratt lærekurve, samtidig som at gleden over å jobbe med teknisk krevende arbeid falt i god smak. Det tok ikke lang tid før han selv ble omtalt som spesialist og automatkasse doktor.

Med årenes vekst har vi hatt flere dyktige mekanikere hos oss som har satt sine spor til det vi er i dag. Fra å drive verksted med søkelys på kjernevirksomheten, Mercedes Benz automatservice, til at vi i dag er et autorisert verksted for alle bilmerker.

Vårt mål er å være det foretrukne verkstedet i Norge på Mercedes Benz, ikke bare for reparasjoner, men også for vedlikehold og øvrig bilhold.

Oppdrags erklæring

Vi ønsker å kontinuerlig utvikle teamet. Lære opp nye mekanikere og å videreføre det vi kan best.

Vi skal levere med høyest mulig kundetilfredshet ved å tilby kompetanse, erfaring og et pålitelig verksted.

Visjon

Vi ønsker å beholde det omdømme vi har opparbeidet oss, som en ledende aktør innen automatservice og reparasjoner av Mercedes Benz automatgirkasser.

Våre verdier
  • Vi er et team
  • Vi lytter til kundene
  • Pålitelighet
  • Problemløsere
Hvorfor oss?

Hvorfor velge oss?

Vi er et uavhengig verksted med lang fartstid i bilbransjen. Vi er norges ledende verksted innen reparasjoner og overhaling av Mercedes Benz automatgirkasser. Vi kan Mercedes, men reparerer alle typer bilmerker.

Bestill time
Kundene er det vi lever av:

Tilliten fra kundene våre er viktig. Derfor er vi en prosess med omfattende omstilling der vi ønsker å forbedre oss ved å være mer tilgjengelig der kundene er. På nett, mobil og i dialog med kundene. Vi har en visjon om høy servicegrad, derfor digitaliserer vi løsninger for å imøtekomme disse kravene.

Konkurranse dyktige priser:

Å bruke ett frittstående verksted skal være rimeligere enn å bruke et merkeverksted uten at det skal gå utover kvaliteten. Konkurransedyktige priser er noe vi anser som viktig i vår forretningsmodell. Berg`s skal derfor kunne tilby mest mulig som ett komplett produkt for minst mulig pris.

Vi bruker kun reservedeler med original kvalitet:

Det skal gi en viss trygghet å levere inn bil for reparasjon hos oss. Derfor garanterer vi forsvarlig drift ved å blant annet vektlegge at vi gir OEM/OES garanti på bildeler og reservedeler

Service

Problemer med bilen, eller bare inn for en sjekk? Vi gjør både reparasjoner og service.

Kontakt oss!

22 64 24 10