Østre Aker vei 206 F, 0975 Oslo

22 64 24 10

nettside@bergsauto.no

Kundeservice: 10:00 – 20:00 (Man-Fre)

Kundeservice: 08:00 – 20:00 | Verksted: 10:00 – 17:00(Man-Fre)
Telefon 22 64 24 10
Østre Aker vei 206 F, 0975 Oslo

Kundeservice

Ofte spurte spørsmål (FAQ)

Hvor ofte bør jeg gjøre en oljeskift?
Oljeskift i din Mercedes-Benz på en jevnlig basis vil bevare livet av bilens motor, slik at du får mange år med kjøreglede. Avhengig av hvor langt og hvor ofte du kjører, sjekk oljen regelmessig for å sikre at det ikke er noen lekkasjer i motoren.
Skylling vs Flushing automatkasse (Mbforum)
God morgen til dere alle Mercedes Benz Entusiaster! For å avklare en del av påstandene som har utløst seg fra MBforum. For automatservice med Skylling/ Flushing av converter på AUDI S8(Dette er viktig) må man ha en ekstern pumpe for å drive oljen igjenom kassen, converter og oljekjøler. Denne har ikke vi. Vi har på alle andre bilmerker enn Mercedes Benz skiftet kun den oljen som er i bunnpannen, oljefilter og bunnpanne pakning. Derimot skyller vi alle Mercedes Benz girkasser. Når det kommer til 722.9 kasser, 7 trinns, så kan jeg fortelle at diagnosen på disse tar vi. Vi skifter styreenheter, koder dem også, og disse koster 20.000.- pluss mva og jobb. Delene innvendig i disse kassene er erfaringsmessig så kostbare at vi har lagt overhaling av disse kasse på is! - Espen Engø
Skyller dere med rensemiddel, eller bare ny olje?
Dersom kassen har spesielle symptomer fyller vi ett rensemiddel på i forkant av skyllingen så denne får virke lenger en ca 45 minutter i en maskin. Deretter skyller vi den etter ca 10- 14 dager!
Kan jeg levere inn et annet bilmerke enn Mercedes?
Vi har opparbeidet oss en fortjent omdømme som Mercedes Benz spesialister, men det betyr ikke at vi ekskluderer andre bilmerker. Du er velkommen hos oss uansett bilmerke.
Går det utover garantien å bruke ett frittstående verksted?
Fritt verkstedvalg betyr at du har full garanti- og reklamasjonsrett enten du benytter et merkeverksted eller frittstående verksted.
Flushing MB
Vi flusher alle MB kasser uten unntak! 7 og 9 trinn stiller vi diagnose, skifter convertere, elektroplate og komplett elektrohydraulisk styreenhet(ventildisk). Det finnes 4 utgaver av disse, VGS 1-2-3-4. 1 og 2 kan vi programere, de andre får vi hjelp til. Overhaling av 7 og 9 trinns har vist seg ikke å være kostriktig å overhale her, pga høy delekost. Da har vi formidlet overhalt kasse fra Tyskland eller sendt kundens kasse for overhaling. Dersom det hersker noen tvil så er det bare å ringe oss. 22 64 24 10
Diagnose,
Reparasjon & Service
Bestill time

EU kontroll (PKK)

Hva koster en EU sjekk?
Her på Bergs Automatservice er prisen normalt på 1250kr for EU kontrollen, og 500kr for etterkontroll. Ønsker du å se hvilke timer som er ledige, kan du booke time online ved å klikke på timebestilling:
time bestilling
Når skal jeg ha EU-kontroll på bilen?
Når kjøretøyet skal inn på kontroll kan du sjekke på Statens vegvesen sine sider: www.vegvesen.no
Hvor lenge etter EU-kontroll kan man ta etterkontroll?
Etter en EU-kontroll, vil eventuelle feil og mangler som blir oppdaget under kontrollen, bli merket som enten "feil" eller "mangler" på kontrollseddelen. Hvis det blir registrert feil eller mangler under EU-kontrollen, må disse utbedres før kjøretøyet kan godkjennes og få godkjent kontrollseddel. Hvis kjøretøyet ditt ikke ble godkjent på EU-kontrollen på grunn av en eller flere feil eller mangler, vil du ha en frist på fire uker fra datoen på kontrollseddelen til å få utbedret feilene eller manglene og ta en etterkontroll. Hvis du tar etterkontroll innen denne fristen, vil kontrolløren sjekke at feilene er utbedret og deretter utstede en ny godkjent kontrollseddel. Hvis du ikke tar etterkontrollen innen fristen på fire uker, vil kjøretøyet bli avregistrert inntil kontrollen er utført og godkjent. Det er derfor viktig å sørge for at eventuelle feil og mangler blir utbedret og at etterkontrollen blir tatt innen fristen på fire uker, for å unngå ulemper og ekstra kostnader.
Periodisk
EU kontroll & Etterkontroll
Bestill EU Kontroll