Østre Aker vei 206 F, 0975 Oslo

22 64 24 10

post@bergsauto.no

Man-Fre: 08:00 – 16:00  

Mandag-Fredag 08:00 - 16:00
Telefon 22 64 24 10
Østre Aker vei 206 F, 0975 Oslo

Kundeservice

Ofte spurte spørsmål

Hvor ofte bør jeg gjøre en oljeskift?
Oljeskift i din Mercedes-Benz på en jevnlig basis vil bevare livet av bilens motor, slik at du får mange år med kjøreglede. Avhengig av hvor langt og hvor ofte du kjører, sjekk oljen regelmessig for å sikre at det ikke er noen lekkasjer i motoren.
Skylling vs Flushing automatkasse (Mbforum)
God morgen til dere alle Mercedes Benz Entusiaster! For å avklare en del av påstandene som har utløst seg fra MBforum. For automatservice med Skylling/ Flushing av converter på AUDI S8(Dette er viktig) må man ha en ekstern pumpe for å drive oljen igjenom kassen, converter og oljekjøler. Denne har ikke vi. Vi har på alle andre bilmerker enn Mercedes Benz skiftet kun den oljen som er i bunnpannen, oljefilter og bunnpanne pakning. Derimot skyller vi alle Mercedes Benz girkasser. Når det kommer til 722.9 kasser, 7 trinns, så kan jeg fortelle at diagnosen på disse tar vi. Vi skifter styreenheter, koder dem også, og disse koster 20.000.- pluss mva og jobb. Delene innvendig i disse kassene er erfaringsmessig så kostbare at vi har lagt overhaling av disse kasse på is! - Espen Engø
Skyller dere med rensemiddel, eller bare ny olje?
Dersom kassen har spesielle symptomer fyller vi ett rensemiddel på i forkant av skyllingen så denne får virke lenger en ca 45 minutter i en maskin. Deretter skyller vi den etter ca 10- 14 dager!
Kan jeg levere inn et annet bilmerke enn Mercedes?
Vi har opparbeidet oss en fortjent posisjon som Mercedes Benz spesialister, men det betyr ikke at vi ekskluderer andre bilmerker. Du er velkommen hos oss uansett bilmerke.
Går det utover garantien å bruke ett frittstående verksted?
Fritt verkstedvalg betyr at du har full garanti- og reklamasjonsrett enten du benytter et merkeverksted eller frittstående verksted.
Flushing MB
Vi flusher alle MB kasser uten unntak! 7 og 9 trinn stiller vi diagnose, skifter convertere, elektroplate og komplett elektrohydraulisk styreenhet(ventildisk). Det finnes 4 utgaver av disse, VGS 1-2-3-4. 1 og 2 kan vi programere, de andre får vi hjelp til. Overhaling av 7 og 9 trinns har vist seg ikke å være kostriktig å overhale her, pga høy delekost. Da har vi formidlet overhalt kasse fra Tyskland eller sendt kundens kasse for overhaling. Dersom det hersker noen tvil så er det bare å ringe oss. 22 64 24 10
Diagnose,
Reparasjon & Service
Bestill time

Lenker

Mb-girkasser

Tjenester

Bestill time

Automatservice

Olje service

Diagnosering | feilsøking

Aktuelt