Østre Aker vei 206 F, 0975 Oslo

22 64 24 10

nettside@bergsauto.no

Kundeservice: 10:00 – 20:00 (Man-Fre)

Kundeservice: 08:00 – 20:00 | Verksted: 10:00 – 17:00(Man-Fre)
Telefon 22 64 24 10
Østre Aker vei 206 F, 0975 Oslo

Har du på riktig dekk?

Har du på riktig dekk?

Norske forhold

I Norge er det spesielt viktig å velge riktige dekk for å takle de utfordrende værforholdene vi opplever gjennom året. Vinterdekk er påbudt fra 1. november til første mandag etter 2. påskedag, men det kan være lurt å bytte til vinterdekk allerede når temperaturen faller under 7 grader Celsius.
 
Vinterdekk har en spesiell gummiblanding som gir bedre grep på glatt og snødekt vei, og de har også et mønster som gir bedre drenering av vann og snø. På sommeren kan det være lurt å velge dekk med lav rullemotstand for å redusere drivstofforbruket og forbedre kjørekomforten.
 
Det er også viktig å sjekke dekktrykket jevnlig for å sikre at dekkene dine har riktig lufttrykk, spesielt når temperaturen endrer seg. Feil dekktrykk kan føre til dårligere veigrep, økt drivstofforbruk og kortere levetid for dekkene dine.
 
Så, velg riktige dekk for norske forhold, og husk å sjekke dekktrykket jevnlig for å holde deg trygg på veien!

Sommerdekk

Sommerdekk kan gi en betydelig forbedring i ytelse og kjørekomfort sammenlignet med vinterdekk. Sommerdekk har en spesiell gummiblanding som gir bedre grep på tørr og varm vei, og de har også et mønster som gir bedre drenering av vann ved regn.
 
Hvis du er ute etter å forbedre ytelsen til bilen din, kan du vurdere å velge sommerdekk med lav profil. Disse dekkene har en kortere sidevegg som gir bedre respons og stabilitet i svingene. Du kan også vurdere dekk med en asymmetrisk mønsterdesign som gir bedre stabilitet ved høye hastigheter.
 
Husk at selv om sommerdekk kan gi bedre ytelse på tørr vei, kan de gi dårligere ytelse på våt eller glatt vei. Det er derfor viktig å velge riktig dekk for værforholdene du vil møte.
 
Alt i alt kan sommerdekk gi en betydelig forbedring i ytelse og kjørekomfort, men vær oppmerksom på at de ikke er optimale for alle værforhold.

Dekk service

Det er viktig å velge og bruke riktige dekk for bilen din. Vi tilbyr dekk- og hjulservice for å hjelpe deg med å velge dekk som passer best for bilen din og kjørestilen din. Vi kan også sjekke dekktrykket og hjulstillingen for å sikre at bilen din kjører jevnt og trygt på veien.
 
Riktige dekk kan hjelpe deg med å redusere drivstofforbruket, forbedre veigrepet og sikkerheten på våte og tørre veier, og forlenge levetiden til dekkene dine. Vårt erfarne team kan gi deg råd om hvilke dekk som passer best for bilen din og kjørestilen din, og vi kan hjelpe deg med å velge dekk fra de beste merkene på markedet.
 
Ikke vent til det er for sent – kontakt oss i dag for å avtale en dekk- og hjulservice eller for å få mer informasjon om våre tjenester. Vi er her for å hjelpe deg med å holde bilen din i god stand og kjøre trygt på veien

Bli medlem hos Berg´s, få 10% rabatt på reparasjoner

Bli medlem hos oss, bli først til å få oppdateringer, nyheter og kampanje-rabatter rett inn i din digital postkasse.

  Berg´s automatservice AS

  Legg til kommentar

  Your email address will not be published.*

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Kategorier

  Arkiv

  July 2024
  M T W T F S S
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031